Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda ÖRGÜN VE YAYGIN eğitim ile mesleki eğitimi, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum ve Trakya Bölgesinin en iyi eğitim veren okulu olmaktır olmaktır.

Misyon: Bölgemizdeki gençlerin yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek Örgün ve yaygın eğitim programları en iyi şekilde vermek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu Öğrenci ,çırak, kalfa ve ustaların yetiştirilmesini,geliştirilmesini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: Ders Giriş Ders Çıkış Sabah Toplanma 09:20 1.Ders 09:30 10:10 2.Ders 10:20 11:00 3.Ders 11:10 11:50 4.Ders 12.00 12:40 5.Ders 13:20 12:20 Öğle Toplanma 13:20 6.Ders 13:20 14.00 7.Ders 14:10 14:50 8.Ders 15:00 15:40 9.Ders 15:50 16:30
Isınma: DOĞALGAZ MERKEZİ SİSTEM
Servis Bilgisi: İlçe Merkezinde Oturmayan Öğrenciler İçin Taşımalı Servis Var
Sportif Etkinlikler: BÜNYEMİZDE BULUNAN İKİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZLE BİRLİKTE ÇEŞİTLİ SPORTİF FAALİYETLERE KATILMAKTA VE BAŞARI GÖSTERMEKTEYİZ. FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, SATRANÇ VE BİLEK GÜREŞİ MÜSABAKALARINA DÜZENLİ OLARAK KATILIM GÖSTERMEKTEYİZ.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "BİR FİKRİM VAR" PROJESİ VE "MESLEK LİSELERİ ÖĞRENCİLERİ AİLELER İLE BULUŞUYOR" PROJELERİ ŞU AN İÇİN KATILIM GÖSTERDİĞİMİZ GÜNCEL PROJELERDİR. GEÇMİŞ YILLARDA AB PROJELERİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA BAŞARILI BULUNMUŞ, ÇEŞİTLİ AVRUPA ÜLKELERİNE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE MESLEKİ ZİYARETLER YAPILMIŞTIR. HER YIL AVRUPA BİRLİĞİ VE KALKINMA AJANSLARININ DESTEKLEDİĞİ BU TARAZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENİN MESLEKİ HAREKETLİLİĞİNE VE DE DİĞER ÜLKE VE KÜLTÜRLERİ TANIMAYA YÖNELİK PROJE ÇALIŞMALARIMIZ OLMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: HER YIL PROJE YAZMA FAALİYETLERİNDE BULUNMAYA VE BAŞVURU YAPMA GAYRETİNDEYİZ.

Telefon - Müdür (0288) 318 2003

Belgegeçer - (288) 318 2003

WEB - https://vizemtal.meb.k12.tr

Adres - DEVLET MAH. 5. no lu cadde NO 5 VİZE / KIRKLARELİ